SUPERPREMIUM foder fra Sam’s Field respekterer hundes naturlige ernæringsbehov under hensyntagen til deres alder, racestørrelse og specifikke ernæringsbehov. Det unikke sammensætning af opskrifter med højt indhold af frisk kød og animalske proteiner i kombination med ekstrakter fra frugt og grøntsager samt funktionelle ingredienser bidrager til korrekt fordøjelse og effektiv udnyttelse af næringsstoffer af kroppen.

Sam’s Field Adult Medium er til mellemstore hunderacer. Hovedingrediensen er kylling og det kommer hunden til gavn med et let fordøjeligt protein. Frugt og grøntsagerne i foderblandingen understøtter en frisk og rørig hund, så den er klar til dagens aktiviteter.

  • God til de fleste hunde
  • Klassisk opskrift med alt det nødvendige

 

Sam’s Field adult medium har ekstra indhold af fedt og protein, der hjælper hundens muskler når aktivitetsniveauet er højt.

Hundefoderet er med kylling ( 31%) og (21%) kyllingelever, som giver mange gode næringsstoffer og proteiner i løbet af dagen. 

 

Med Sam’s Field adult medium opretholder hunden, et godt fordøjelsessystem og et højt energiniveau. I foderet er der tilsat lakseolie, som er med til at give et balanceret forhold mellem omega 6 og omega 3 fedtsyrer. Det er medvirkende til at hunden får en flot og skinnende pels.  

Low Grain foder er glutenfrit og uden traditionelle kornsorter som rug, hvede og havre. Det er hundefoder til den energiske hund, der har behov for ekstra energi. 

Kyllingekød (31%), kyllingelever (21%), kartofler, majs, kyllingefedt (beskyttet af tokoferoler, E-vitamin-kilde), lakseolie, naturlige smagsstoffer, tørrede æbler, ølgær, tomater, yucca ekstrakt, gulerødder, mineraler, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, probiotika.

Råprotein 26 %, råfedt 15 %, råfiber 2,5 %, råaske 6,6 %, vand 10 %, kalcium 1,4 %, fosfor 1,0 %.

Sam’s Field Adult Salmon er fuldfoder til voksne hunde, der døjer med følsomme maver. Foderet er glutenfrit, og det kan være med til at minimere risikoen for foderintolerance.  Hundefoderet er med til at give optimal energi, til en normal og aktiv hund.

  • Med smagfuld laks
  • God til alle hunde
  • Alternativ til kylling

 

Sam’s Field Adult Salmon indeholder lakseolie og probiotika. Lakseolien giver et afbalanceret forhold mellem omega 6 fedtsyrer og omega 3. Det kan være medvirkende til en flot og skinnede pels. Probiotika er kendt for sin gode indvirkning på hundens mave og tarmflora. 

 

Sam’s Field Adult Salmon er der desuden tilsat grøntsager. Grønsagerne indeholder vigtige mineraler og vitaminer, som sikrer et godt immunforsvar. Uden dem ville der mangle essentielle mineraler og vitaminer, som din hund har brug for i den daglige kost.

 

Sam’s Field Adult Salmon er til hunde med en mat pels og dem, der har brug for et ekstra skud Omega 3 og -6.

Hundefoderet er også godt til hunde med følsom mave, da den anderledes proteinkilde kan minimere risikoen for intolerance.

 

Laks (35%), kartofler, majs, kyllingefedt (beskyttet af tokoferoler, E-vitamin-kilde), lakseolie, naturlige smagsstoffer, tørrede æbler, ølgær, tomater, yucca ekstrakt, gulerødder, mineraler, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, probiotika.
Se ingrediensfordeling her.

Råprotein 25 %, råfedt 14 %, råfiber 2,0 %, råaske 5,5 %, vand 10 %, kalcium 1,1 %, fosfor 0,9 %.